Groothandel & Dropship

  • over Attipas
  • over Dip Dap
  • over Handy Potty
  • over Scoot & Ride

Inkopen bij de Timidom distributie

Door bulkfabricage en scherpe inkoop kunnen wij onze prijzen laag houden, zodat u als opdrachtgever uw marges volledig kunt benutten.Wij zijn importeurs van Attipas babyschoenen, Dipdap houten loopfiersen, Scoot and Ride steps en Handy Potty voor de gehele Benelux. Wij bieden goede marges voor de retail en uitstekende voorwaarden.

-Hoge retail marges

-Levering binnen 1-2 dagen (indien op voorraad)

-Dropshipping mogelijk

Vaste klanten kopen, zoals u wenst, gewoon op rekening.IN SLECHTS 2 MINUTEN GRATIS LID WORDEN ALS WEDERVERKOPER / RETAILER-Kijk snel bij "klant worden" hoe ook u direct kunt profiteren!. U kunt ook een e-mail sturen naar info@timidom.nl. Wij zijn ook continu op zoek naar geschikte mediapartners. Heeft u bijvoorbeeld een blog en wilt u een leuke actie opzetten? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Speelgoed groothandel

Timidom is een speelgoed groothandel voor grote en kleine afnemers in Nederland en België. Het ruime assortiment speelgoed van ruim 500 artikelen leveren wij onder andere aan klanten zoals winkeliers, groothandels, retailketens, vakantieparken en horecagelegenheden. Het speelgoed wordt vanuit Fabrikanten geïmporteerd en geëxporteerd naar landen binnen Europa.

Speelgoed groothandel; Speelgoed bestellen bij Timidom

Speelgoed bestellen bij speelgoed groothandel Timidom kan op verschillende manieren. Breng een bezoek aan de showroom in Amstelveen waar een van onze medewerkers u graag informeert over de mogelijkheden. Uiteraard kan het bestelproces ook telefonisch verlopen. Een andere manier voor het bestellen van speelgoed bij speelgoed groothandel Ttimidom is door een bezoek van onze accountmanager. Deze persoon bezoekt uw bedrijf en helpt u bij het kiezen van het juiste speelgoed. Is alles duidelijk en wilt u snel het gewenste speelgoed bestellen? Bezoek dan onze webshop waar u eenvoudig het speelgoed online kunt bestellen!

Speelgoed groothandel; Herkomst speelgoed

Speelgoed groothandel Timidom laat het speelgoed bij betrouwbare speelgoedfabrikanten uit Europa. Gedurende het gehele aankoop- en productieproces wordt er een kwaliteitsprocedure in gang gezet waardoor alleen maar eerlijk speelgoed wordt gefabriceerd.

Speelgoed groothandel; Zakelijke markt

Ieder bedrijf met een geldig B.T.W. nummer kan speelgoed bestellen bij speelgoed groothandel Timidom. Zij kunnen voor zowel grote als kleine afnames zonder maximum speelgoed bestellen

.

 

In slechts 2 minuten gratis lid
worden als

WEDERVERKOPER / RETAILER

Adres:

Hros.B.V.
Zilverenberg 36, 5234GM, s'Hertogenbosh

Telefoon:

+31 20 754 9073

Email:

info@timidom.nl

[profiler]
Memory usage: real: 16252928, emalloc: 15959456
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem