Retourneren en ruilen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Crediteren informatie

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Kosten

De kosten voor het terugsturen van een pakket zijn voor jouw eigen rekening. Als je iets moet terug sturen omdat je de verkeerde maat of kleur hebt ontvangen, dan zullen wij deze kosten uiteraard voor onze rekening nemen. Wanneer je een pakketje retourneert, storten wij het complete aankoopbedrag terug naar je rekening. Dat is dus inclusief de verzendkosten die je bij je bestelling hebt betaald. Wanneer je een paar wilt ruilen, sturen wij de gewenste nieuwe Attipas kosteloos naar je toe. Mocht je diezelfde bestelling nog eens willen ruilen, dan brengen wij de extra verzendkosten (€ 3,95) wel in rekening.

[profiler]
Memory usage: real: 13893632, emalloc: 13563656
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem